Деловая сеть Киев
Компании:33 502
Товары и услуги:3 623
Статьи и публикации:294
Тендеры и вакансии:29

Натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
Информация может быть не достоверна

Натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
30.04.2019
Рисове борошно можна використовувати у виробництві м'ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі.

Натуральний інгредієнт для м'ясних виробів

 

Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров'я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м'ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка.

Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м'ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:

- зв'язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6;

- при тепловій обробці зменшує втрати м'ясної сировини;

- утворює стійкі гелі.

Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м'ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.

Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м'ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м'ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м'ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М'ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об'єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з'являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м'ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м'ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр.

Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

компанія «Ароснаб»

                                           050 387 58 58 , 044 400 12 55

посмотреть все (5)

Другие статьи и публикации компании:

Порошок чорної смородини Порошок чорної смородини
Информация может быть не достоверна
Ми пропонуємо порошок чорної смородини (ягідна клітковина) як збагачувальну добавку, а також як інгредієнт для вітамінізації виробів.
30.04.2019
Під час виробництва молочних продуктів важливим є формування структури і консистенції виробу.
15.12.2016
Рисовая мука в производстве сметаны, йогуртов, молочных дессертов
15.12.2016
Технология производства хлеба с конопляной мукой позволяет сократить время расстойки заготовок, сократить время выпечки и смягчить время термообработки.
06.08.2018

Статьи и публикации других компаний:

Классификация марок сталей Классификация марок сталей
Информация может быть не достоверна
Классификация марок сталей
18.10.2013
Robi - продукт здорового поколения
Информация может быть не достоверна
Robi - растительный заменитель мяса
13.01.2014
Автоматизация производственных процессов Автоматизация производственных процессов
Информация может быть не достоверна
В наше время в Российской Федерации процесс автоматизации является важной частью формирования современной промышленности, в частности металлообработки и станкостроения.
08.02.2015
За последние 25 лет линейные приводы помогли внедрить инновационные разработки в несколько областей промышленности.
08.02.2015
Международная выставка "Агро-2015" в Киеве Международная выставка "Агро-2015" в Киеве
Информация может быть не достоверна
Компания "Этиленсервис" приняла участие в крупном событии этого года, международной выставке "Агро-2015" проходившей в столице Украины, городе Киеве.
15.06.2015
Плазменная резка металла Плазменная резка металла
Информация может быть не достоверна
Плазменная резка – это одна из современных технологий обработки металлов
22.06.2015
Информация о продавце
Производство и реализация, мука:рисовая, соевая, гороховая, гречневая, белковая из подсолнечника, льняная, кукурузная. Яичный порошок. Молочный порошок. Яблочный пектиновый порошок. Пищевые волокна.
×