Деловая сеть Киев
Компании:33 502
Товары и услуги:3 623
Статьи и публикации:294
Тендеры и вакансии:29

Рисове борошно натуральний інгредієнт і загущує, і стабілізує
Информация может быть не достоверна

Рисове борошно натуральний інгредієнт і загущує, і стабілізує
15.12.2016
Під час виробництва молочних продуктів важливим є формування структури і консистенції виробу.

Під час виробництва молочних продуктів важливим є формування структури і консистенції виробу. Для цього використовують спеціальні компоненти, в тому числі рисове борошно, яке є ефективним загущувачем і запобігає розшаруванню сировини після замішування. Рисове борошно «екстра», виробництва компанії «Агроснаб», можна застосовувати як натуральний крохмаль у продуктах, котрі містять залишки води, які необхідно зв'язати, щоб зберегти структуру і консистенцію виробу.
Борошно «екстра» вносять на стадії приготування дисперсної системи, інтенсивно перемішуючи її. Воно не містить рослинних білків глютенінів і вважається дієтичним продуктом.
Важливим показником цього інгредієнта є відсутність обмежень щодо гранично допустимої концентрації, адже його не піддають жодній хімічній обробці. Вироби не мають крохмального присмаку і не змінюють смаку; таке борошно не приглушує, а навпаки посилює смак інших компонентів. Також воно має властивості зв'язувати воду і може бути застосоване як натуральний загущувач і стабілізатор при виробництві сиру твердих і м'яких сортів, плавлених сирків, сиру і сиркової маси, йогуртів і сметани, згущеного молока, молочних десертів. До переваг належить ще й властивість збільшувати об'єм кінцевого продукту.
На відміну від модифікованого крохмалю, рисове борошно - це натуральний продукт, що вирізняється біологічною цінністю білка і вмістом високоякісного крохмалю. Воно є джерелом рослинного білку, повноцінне за амінокислотним складом, містить натрій, калій, магній, фосфор, вітаміни В1, В2, РР. Його складові - це біотин (вітамін), амілопектин і цинк (мікроелемент), значна кількість крохмалю, який легко засвоюється організмом людини, небагато клейковини (до 1%), а також моно- і дисахариди (до 0,4%).
Завдяки зазначеним властивостям рисове борошно можна застосовувати у виробництві дитячого і дієтичного харчування, а також як загущувач у виробництві морозива і штучного молока. Вартість борошна значно нижча від вартості модифікованого крохмалю.
Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,
заступник директора, ТОВ «Агроснаб» ТМ Фільварок
044 400 12 55. 050 387 58 58

посмотреть все (5)

Другие статьи и публикации компании:

Натуральний інгредієнт для м’ясних виробів Натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
Информация может быть не достоверна
Рисове борошно можна використовувати у виробництві м'ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі.
30.04.2019
Рисовая мука в производстве сметаны, йогуртов, молочных дессертов
15.12.2016
Порошок чорної смородини Порошок чорної смородини
Информация может быть не достоверна
Ми пропонуємо порошок чорної смородини (ягідна клітковина) як збагачувальну добавку, а також як інгредієнт для вітамінізації виробів.
30.04.2019
Технология производства хлеба с конопляной мукой позволяет сократить время расстойки заготовок, сократить время выпечки и смягчить время термообработки.
06.08.2018
Информация о продавце
Производство и реализация, мука:рисовая, соевая, гороховая, гречневая, белковая из подсолнечника, льняная, кукурузная. Яичный порошок. Молочный порошок. Яблочный пектиновый порошок. Пищевые волокна.
×