Деловая сеть Киев
Компании:33 502
Товары и услуги:3 623
Статьи и публикации:294
Тендеры и вакансии:29

Матеріали для зміцнення берега
Информация может быть не достоверна

Матеріали для зміцнення берега
03.09.2017
Водні освіти за своєю природою дуже нестабільні і мінливі, їх стан контролює перебіг, вітру і навіть характер грунту.

Водні освіти за своєю природою дуже нестабільні і мінливі, їх стан контролює перебіг, вітру і навіть характер грунту. Для підтримки водойми в привабливому стані протягом довгих років, вам знадобиться вдатися до зміцнення берега і створення тим самим надійного каркаса для всієї берегової лінії.

З цією метою використовуються різні матеріали, які підбираються залежно від характеру водойми, грунтів і цілей його використання. Читайте також для чого потрібно проводити укріплення берега http://liftdlyakaterov.com.ua/ukreplenie-berega-dubovymi-svayami/. Сьогодні ми розглянемо основні з них, що б ви могли визначитися який з матеріалів для зміцнення берега буде доречний на вашій ділянці.

Габіони зміцнення. Габіони - це конструкції з металевого прута, який потужно тримає форму і заповнений одним з видів природного каменю. Ця споруда є досить надійним і підходить навіть для річок з бурхливою течією, а також каналів. Від вибору наповнювача залежить і естетичний вигляд конструкції, можна зробити її як більш сучасної за допомогою світлого каменю, так і трохи зістарити пейзаж завдяки камінню жовто-коричневих відтінків.

Георешетка. Матеріал виконана зі спеціального волокна, яке не піддається старінню. Полотно представляє собою набір осередків, розташованих в шаховому порядку, які заповнюються грунтом або насінням рослин. Зміцнення за допомогою георешітки підкріплює коренева система рослин, які переплітаються з її структурою.

Палі. Укріплення берегів за допомогою дуба або металевого шпунта відрізняється надійністю. Такі конструкції дуже складні в установці, але на практиці служать десятиліттями. Серед деревних паль вибір в основному коливається між дубом і модриною, а шпунтові конструкції споруджуються з міцної сталі.

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Зміцнення берега дубовими палями Зміцнення берега дубовими палями
Информация может быть не достоверна
Берегова лінія водойм, що виходять на приватний ділянку власника переходить в його володіння. Саме тому для кожного господаря невеликого водного острівця актуальним є питання зміцнення берега
03.09.2017

Статьи и публикации других компаний:

Шкаф для документов металлический Шкаф для документов металлический
Информация может быть не достоверна
Шкаф для хранения документов, разделенный на две секции, открывающиеся независимо друг от друга. Каждая секция разделена тремя полками для папок с бумагами.
13.11.2014
Щит пожарный металлический Щит пожарный металлический
Информация может быть не достоверна
Щит предназначен для хранения оборудования спец. предназначения
14.11.2014
Пожарный стенд закытого типа Пожарный стенд закытого типа
Информация может быть не достоверна
Пожарный стенд закытого типа (сетка) - описание Стенд закрытого типа применяется на пожарном посту для хранения песка и оборудования для пожаротушения.
14.11.2014
ООО Энерго Инжиниринг является официальным партнером Ощадбанка, Укргазбанка и Укрэксимбанка по внедрению энергосберегающих технологий в Украине и реализации государственной программы энергосбережения.
13.07.2015
Возведение лестницы в доме Возведение лестницы в доме
Информация может быть не достоверна
Процесс постройки лестницы в помещении довольно сложный. Это требует проектировки, а также возведения тяжелой конструкции. Для монтажа требуется пригласить не одного профессионала, а несколько.
21.08.2015
Свайно-винтовой фундамент все за и против. Свайно-винтовой фундамент все за и против.
Информация может быть не достоверна
Преимущества фундаментов на винтовых сваях.
22.07.2014
Информация о продавце
  • +380 (096) 853-19-19
  • Оранжерейная, 3
Компания «Beregoff» предлагает следующие способы на укрепление берегов: укрепление берега дубом, георешеткой, бетоном и шпунтом, очистка озер, строительство водоемов, рытье каналов и котлованов. Выпол
×