Деловая сеть Киев
Компании:33 502
Товары и услуги:3 623
Статьи и публикации:294
Тендеры и вакансии:29

Зміцнення берега дубовими палями
Информация может быть не достоверна

Зміцнення берега дубовими палями
03.09.2017
Берегова лінія водойм, що виходять на приватний ділянку власника переходить в його володіння. Саме тому для кожного господаря невеликого водного острівця актуальним є питання зміцнення берега

Берегова лінія водойм, що виходять на приватний ділянку власника переходить в його володіння. Саме тому для кожного господаря невеликого водного острівця актуальним є питання зміцнення берега для додання йому естетичного вигляду і незмінною структури. Берегоукріплень займалися з давніх-давен, адже людські селища завжди розміщувалися поблизу с водою, що спрощувало життя цілим племенам.

На щастя сьогодні у нас є можливість вибору місця нашого проживання, але серце мимоволі тягне до живого куточка на природі. Як же облагородити свій водойму і зробити його красу непідвладною часу, щоб зберегти органічну картинку і не порушити правильні природних обрисів? Сьогодні ми пропонуємо ознайомитись з одним з найпопулярніших матеріалів для зміцнення берегової лінії - дубовими палями.

Естетичність. Важливою перевагою над іншими способами зміцнення берега є органічний і природний вигляд споруди. Дубові палі невимушено обрамляють водойму, як би доповнюючи його, до того ж, цей метод є досить старим і придуманий нашими предками. Довговічність і могутність дуба сама говорить про його міцності і терміні служби.

Доступність. Незважаючи на те, що вартість натурального дерева не найнижча з усіх можливих матеріалів, установка дубового паль набагато простіше і дешевше обходиться. Монтаж матеріалу значно простіше, ніж інших берегоукріплювальних конструкцій, тому обійдеться вам в рази дешевше.

Довговічність. Дубові палі, які при бажанні замінюються на інший тип деревини, здатні тримати міцні конструкції протягом довгих років. При правильній установці і обробці матеріалів, зміцнення берегів дубовим палями може прослужити близько 50 років, не змінюючи кольору і тримаючись міцно за береговою лінією.

Щоб берегове простір водойми було охайним і доглянутим, довірте процес зміцнення берегів справжнім професіоналам. Наші майстри займаються своєю справою вже більше 5 років і готові похвалитися багатим досвідом роботи з різними конструкціями http://xn--90aeebaphfb3cjh.com.ua/ukreplenie-reshetkoj/. Довіривши ваші володіння в наші руки, ви будете задоволені і вже скоро зможете насолоджуватися оновленим ландшафтом своєї особистої природної зони.

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Матеріали для зміцнення берега Матеріали для зміцнення берега
Информация может быть не достоверна
Водні освіти за своєю природою дуже нестабільні і мінливі, їх стан контролює перебіг, вітру і навіть характер грунту.
03.09.2017
Информация о продавце
  • +380 (096) 853-19-19
  • Оранжерейная, 3
Компания «Beregoff» предлагает следующие способы на укрепление берегов: укрепление берега дубом, георешеткой, бетоном и шпунтом, очистка озер, строительство водоемов, рытье каналов и котлованов. Выпол
×