Деловая сеть Киев
Компании:33 502
Товары и услуги:3 623
Статьи и публикации:294
Тендеры и вакансии:29

Двоспальні ліжка для вашої спальні
Информация может быть не достоверна

Двоспальні ліжка для вашої спальні
27.07.2017
Кращі ліжка для вас у нашому інтернет магазині

      Двоспальне ліжко - центр спальні, на ній подружжя не лише займається продовженням роду, але і розмовляє, радиться, дивляться улюблені фільми і, нарешті, просто сплять. Саме тому вибір двоспального ліжка такий важливий для сім'ї. Коли батьки в доброму здоров'ї і гарному настрої, то щасливі усі члени сім'ї, і будинок стає затишним гніздечком. А здоров'я і настрій людини безпосередньо залежить від того, наскільки якісно він спить.

Як визначити потрібні габарити двоспального ліжка

     Вибираючи ліжко двоспальне, врахуйте, що вона має бути просторою, щоб вам на ній вистачало місця. Краще всього придбати ліжко завдовжки близько двох метрів і шириною не менше півтора метрів. Розраховується це із стандарту - дорослій людині для особистого комфорту треба мінімум 70 см місця. Перед тим, як вибирати двоспальне ліжко, можна заздалегідь прорахувати бажану ширину. Для цього радимо лягти на спину і відвести лікті в сторони - це і буде ваша комфортна ширина спального місця. Заміряйте його для кожного з подружжя і складете.

Яку міцність повинне мати ліжко

     Двоспальне ліжко зобов'язане витримувати солідну вагу, мінімум 300 кг Тому визначитеся, ліжко з яким каркасом купувати. Існує три типи каркасів :

  • каркас з пари спинок з бічними кріпленнями - царгами - з декоративними панелями, деталі скріплені металевими куточками;
  • каркас з чотирьох царг, на ці царги прикріплені бічні панелі і декоративні спинки ліжка;
  • каркас з основи, що спирається на царги, які мають дві або чотири допоміжні, зазвичай металеві, ніжки в центрі.

Найнадійніший - другий тип каркаса з чотирма царгами.

Вибираємо комфортне двоспальне ліжко

     Краще всього придбавати ліжка з дерева або сучасного матеріалу МДФ - вони якісні, безпечні для здоров'я і красиві. Зверніть увагу на сітку рами, на якій розташовуватиметься матрац. Краще, щоб сітка була зроблена з букових або березових гнутих пластинів, які мають високий ортопедичний ефект і називаються лати, або ламелі. Чим більше таких пластинів в сітці(оптимально - 30 штук), тим комфортніше буде ваше спальне місце, воно не прогинатиметься і прослужить довго.

     Ортопедична сітка з ламелями, відокремлена від рами, збільшить термін служби двоспального ліжка.

     Добре також купити двоспальне ліжко з механізмом для регулювання, що дозволяє вам самим визначати кут нахилу ніг і голови.

     Якщо у вас високе зростання, купите ліжко без изніжжя - так ви можете приймати будь-яку позу під час сну, не боячись дискомфорту.

     При виборі матраца для ліжка проконсультуйтеся з лікарем, а потім з менеджером в магазині. Краще вибрати матрац з ортопедичним ефектом. Широкий вибір двоспальних ліжок і усіх комплектуючих ви знайдете в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо тільки якісні ліжка з усіма сертифікатами. А після покупки ми безкоштовно доставимо ліжко до вас додому.

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Ми розкажемо вам усі переваги пружинного блоку Pocket Spring
27.07.2017

Статьи и публикации других компаний:

Советы, чтобы организовать Ваш шкаф Советы, чтобы организовать Ваш шкаф
Информация может быть не достоверна
Как научится правильно организовывать место в шкафу
29.04.2016
Как сделать лучше Вашу спальню Как сделать лучше Вашу спальню
Информация может быть не достоверна
Ваша спальня в новых красках
18.03.2016
Информация о продавце
  • +380 (44) 455-85-10
  • ТЦ "Кубик", ул. Андрія Малишко, 3, Київ
Інтернет-магазин ортопедичних матраців E - matras - це величезний майданчик кращих виробників зі всього світу.
×