Деловая сеть Киев
Компании:33 502
Товары и услуги:3 623
Статьи и публикации:294
Тендеры и вакансии:29

Пружинний блок Pocket Spring - ідеальне рішення для комфортного відпочинку
Информация может быть не достоверна

Пружинний блок Pocket Spring - ідеальне рішення для комфортного відпочинку
27.07.2017
Ми розкажемо вам усі переваги пружинного блоку Pocket Spring

     У виробництві матраців і м'яких меблів все частіше використовується сучасна технологія під назвою "Pocket Spring". Цей тип пружинного блоку також називають незалежним. Купити такий матрац можна тут.

     Особливістю технології Pocket Spring полягає в тому, що у блоці пружини різної жорсткості поміщають в окремі кишеньки, які згодом склеюють.

Кількість і жорсткість пружин залежать від їх розташування:

  • у ряд: одна за однією;
  • у шаховому порядку;
  • маленька спіраль поміщається у велику;
  • диференційоване: жорсткість залежить від зони розподілу(спина, голова, плечі, таз - найбільша жорсткість, і так далі).

     Слід зазначити, що необхідну жорсткість спіралей розраховують за допомогою спеціальних комп'ютерних програмних продуктів, що дозволяють врахувати нерівномірний розподіл навантаження на матрац під час відпочинку.

Достоїнства і недоліки блоків Pocket Spring

     Виробництво матраців і диванів із застосуванням технології Pocket Spring має ряд переваг перед іншими пружинними блоками.

     Так, різна жорсткість окремих спіралей сприяє комфортному відпочинку, тому що правильний розподіл навантаження на хребет під час сну забезпечує природне положення тіла. Ця особливість позначається на самопочутті людини : уранці ви прокидаєтеся таким, що відпочив, розслабленим, без головних болів і дискомфорту в спині і хребті.

      Слід зазначити, що зручність, эргономичность і ортопедичні властивості матраца Pocket Spring, купити який можна тут, безпосередньо залежать від кількості пружин, поміщених у блоці : чим їх більше, а діаметр - менше, тим комфортніше буде ваш сон.

     Завдяки ергономіці і анатомічним властивостям матраців з незалежним пружинним блоком вони відоміші серед споживачів як ортопедичні, тому що підтримують природне положення тіла під час сну.

     Правильне положення тіла, і хребта зокрема, під час відпочинку на незалежному пружинному блоці сприяє зменшенню больових відчуттів при захворюваннях опорно-рухового апарату. Цим і пояснюється ортопедичний ефект Pocket Spring.

     Відмітимо ще один великий плюс технології Pocket Spring в двоспальних матрацах: автономність спіралей запобігає вірогідності "скачування" сплячих на нім один до одного.

     Якісні незалежні пружинні блоки характеризуються довговічністю: при дотриманні простих правил по їх експлуатації вони служать більше 10 років, не змінюючи своїх властивостей і не деформуючись.

     При усіх безперечних плюсах технології Pocket Spring незалежні пружинні блоки мають один істотний недолік - це висока ціна, хоча і виправдана їх технологічністю. Тому, якщо ви схиляєтеся до покупки простішого і дешевшого матраца, ще раз замисліться над тим, чи варто економити на власному здоров'ї і комфортному відпочинку.

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Двоспальні ліжка для вашої спальні Двоспальні ліжка для вашої спальні
Информация может быть не достоверна
Кращі ліжка для вас у нашому інтернет магазині
27.07.2017
Информация о продавце
  • +380 (44) 455-85-10
  • ТЦ "Кубик", ул. Андрія Малишко, 3, Київ
Інтернет-магазин ортопедичних матраців E - matras - це величезний майданчик кращих виробників зі всього світу.
×