Деловая сеть Киев
Компании:33 502
Товары и услуги:3 623
Статьи и публикации:294
Тендеры и вакансии:29

Офісний папір
Информация может быть не достоверна

Офісний папір
17.01.2020
Правильний вибір офісного паперу.

Вибір паперу для офісу – не проста задача. При наявності величезної кількості виробників, торгових маток і видів паперу, навіть досвідчений менеджер може розгубитись при виборі. Щоб покупка цього расходника задовольнила вас повністю, необхідно знати особливості,  які має цей матеріал. Інтернет-магазин - це найкраща можливість купити офісний папір оптом і в роздріб будь якому споживачу. Замовників інтернет-магазина зазвичай приваблює широкий асортимент і адекватні ціни. Паперові комбінати виробляють папір форматів А4 і А3 з великим цільовим призначенням, який можна підібрати до будь якої офісної техніки (копіювального і друкарського обладнання).

В Україні як і всьому світі офісний папір доступний у трьох категоріях:

1.      Категорія А - це папір преміальної якості з високими показниками білизни, яскравості та щільності. Зазвичай, саме такий папір використовують для друку представницьких документів і видань, які передбачається довго зберігати в архівах. Також використовується для високоякісного  кольорового друку з чудовою передачею кольору.

2.     Категорія В - оптимальний варіант для повсякденної роботи офісу. Він характеризується найкращим співвідношенням ціни і якості.

Якщо до зовнішнього вигляду документа не пред'являється особливих вимог, можна використовувати папір класу С. Зверніть увагу на щільність паперу, для офісних потреб стандартним варіантом є папір щільністю 80-90 г / м2.

3.     Категорія С – використовується для однобічного  чорно-білого друку на невеликій швидкості.

Для чіткого відображення надрукованого зображення важливою характеристикою є гладкість паперу. Так як шорстка поверхня не відображає в повному обсязі картинку. Головне знати, що товщина і запиленість значно впливають на стан і довговічність офісної техніки. І у разі неправильного підбору паперу, обладнання обов`язково вийде з ладу. Найбільша кількість заявок і викликів для ремонту офісних пристроїв, відбувається саме  при накопиченні пилу в обладнанні,  який накопичується при різці і упаковці паперу.

Наш Інтернет-магазин радий запропонувати окрім паперу А4, http://asava.com.ua/ ряд інших якісних  канцтоварів і бухгалтерських бланків. Ручки, олівці, степлери, папки для документів, маркери, книги обліку, конверти, господарські товари є необхідними для безперешкодної роботи офісу.

посмотреть все (5)

Другие статьи и публикации компании:

Фірма АСАВА Фірма АСАВА
Информация может быть не достоверна
Фірма АСАВА постачає БУХГАЛТЕРСЬКІ КНИГИ та БЛАНКИ, КАНЦТОВАРИ, ГОСПОДАРЧІ ТОВАРИ, ОФІСНИЙ ПАПІР asava. com. ua
16.01.2020
Поштові конверти Поштові конверти
Информация может быть не достоверна
Поштові конверти
16.01.2020
Э-ТТН — обычный электронный документ Э-ТТН — обычный электронный документ
Информация может быть не достоверна
Э-ТТН — обычный электронный документ товарно-транспортной накладной
16.01.2020
Http://asava. com. ua/ Http://asava. com. ua/
Информация может быть не достоверна
Трудова книжка на http://asava. com. ua/catalog/blanki-bukhgalterskie/strogoy-otchetnosti/
10.02.2022
Информация о продавце
  • +380 (068) 528-00-94
  • 01013, м. Київ, вул. Будіндустрії, 6
  • asava.com.ua/
Фірма АСАВА постачає БУХГАЛТЕРСЬКІ КНИГИ та БЛАНКИ, КАНЦТОВАРИ, ГОСПОДАРЧІ ТОВАРИ, ОФІСНИЙ ПАПІР ЗА НАДЗВИЧАЙНО ВИГІДНИМИ цінами. 068 528-0094 asavafirm@gmail. com, http://asava. com. ua
×