Деловая сеть Киев
Компании:33 501 (+1)
Товары и услуги:3 623
Статьи и публикации:294
Тендеры и вакансии:29

Ласкаво просимо до «панама карго лайнз лтд інк»
Информация может быть не достоверна

Ласкаво просимо до «панама карго лайнз лтд інк»
20.10.2015
Ласкаво просимо до «панама карго лайнз лтд інк»

ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО «ПАНАМА КАРГО ЛАЙНЗ ЛТД ІНК»

Компанія «Панама Карго Лайнз Лтд Інк» («ПКЛ») - це міжнародна транспортна компанія, що найшвидше розвивається. Компанія займається операціями з контейнерними лініями (NVOCC) та перевезеннями сухого вантажу навалом:

Підрозділ NVOCC - несудноплавна транспортна організація загального призначення
Підрозділ NVOCC починався як кілька власних контейнерів, а згодом став надавати надійні послуги з доданою вартістю своїм клієнтам в країнах Близького Сходу, Індостану, Південно-Східної Азії, Далекого Сходу і Латинської Америки. Наразі компанії «ПКЛ» належить понад 500 контейнерів, і ще 2000 ящиків вона планує замовити протягом 2015 року для обслуговування зростаючих обсягів бізнесу і попиту серед клієнтів.

Оператор з перевезення сухого вантажу навалом
Як оператор з перевезення сухого вантажу навалом, компанія «ПКЛ» може запропонувати транспортні засоби від невеликого балкара до супертанкеру класу «Панамакс» для перевезення нешкідливої сипучої сировини, металу та вантажу в мішках до країн Далекого Сходу, Південно-Східної Азії, Індостану, Близького Сходу і причорноморських країн.


Ми маємо на меті стати основним гравцем в цій галузі і надавати нашим клієнтам послуги з індивідуальним підходом на принципах відданості, чесності і надійності.

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Welcome to panama cargo lines ltd inc Welcome to panama cargo lines ltd inc
Информация может быть не достоверна
Welcome to panama cargo lines ltd inc
20.10.2015
Информация о продавце
Логістичні та транспортні послуги Logistics and Transport services Компанія займається операціями з контейнерними лініями (NVOCC) та перевезеннями сухого вантажу навалом.
×