Деловая сеть Киев
Компании:33 502
Товары и услуги:3 623
Статьи и публикации:294
Тендеры и вакансии:29

Морські вантажні перевезення
Информация может быть не достоверна

Морські вантажні перевезення Ми надаємо послуги з мультимодальних перевезень як «єдиний перевізник» і надаємо складські приміщення через велику мережу своїх відділень.

Як несудноплавна транспортна організація загального призначення, тарифи компанії «ПКЛ» є дуже прийнятними серед тарифів, представлених для клієнтів на ринку. Ми надаємо послуги з мультимодальних перевезень як «єдиний перевізник» і надаємо складські приміщення через велику мережу своїх відділень. Ми розуміємо особливості кожного виду перевезень, що він потребує залучення фахівців.

Завдяки відданим і досвідченим працівникам, компанія «ПКЛ» задовольняє потреби своїх клієнтів, надавши їм обладнання і послуги на вимогу за гнучким графіком. У сфері, що відома своїм непростим економічним кліматом, компанія «ПКЛ» надає своїм клієнтам високоякісні послуги з виконанням усіх зобов'язань.

Ми розуміємо значення ефективного транспортування для успішної торгівлі, оскільки перевезення і торгівля взаємопов'язані. Компанія «ПКЛ» дуже тісно співпрацює з різноманітними основними лінійними і фідерними операторами і гарантує наявність вільних місць для вчасної доставки ящиків з одного пункту в інший. Ми працюємо в країнах Близького Сходу, Індостану, Південно-Східної Азії, Далекого Сходу та Латинської Америки.

Наша мета полягає в тому, щоб компанія «ПКЛ» стала авторитетною і надійною судноплавною лінією в регіоні і виходила на нові маршрути обслуговування.

посмотреть все (6)

Другие товары и услуги компании:

Оператор з перевезення сухого вантажу навалом Оператор з перевезення сухого вантажу навалом
Информация может быть не достоверна
Компанія «ПКЛ» може запропонувати транспортні засоби від невеликого балкара до супертанкеру класу «Панамакс»
Контейнерные перевозки Контейнерные перевозки
Информация может быть не достоверна
Підрозділ NVOCC надає послуги з доданою вартістю своїм клієнтам в країнах Близького Сходу, Індостану, Південно-Східної Азії, Далекого Сходу і Латинської Америки.
Container shipments Container shipments
Информация может быть не достоверна
Panama Cargo Lines Ltd Inc is engaged in the business of container line (NVOCC) and dry bulk vessel operations.
Dry Bulk Vessel Operator Dry Bulk Vessel Operator
Информация может быть не достоверна
PCL can offer tonnages ranging from mini bulker to panamax.
Multimodal transportation Multimodal transportation
Информация может быть не достоверна
We do provide multimodal transportation solutions as a 'sole transport operator' and warehousing facilities through our wide-range of networks.
Информация о продавце
Логістичні та транспортні послуги Logistics and Transport services Компанія займається операціями з контейнерними лініями (NVOCC) та перевезеннями сухого вантажу навалом.
×