Деловая сеть Киев
Компании:33 502
Товары и услуги:3 623
Статьи и публикации:294
Тендеры и вакансии:29

Укргеопроект, ООО ГК
Информация может быть не достоверна

ТОВ ГК Укргеопроект виконує розвідку, дорозвідку, переоцінку запасів родовищ, затвердження їх в ДКЗ України, інженерно-геологічні вишукування для будівництва, повний комплекс робіт з водозабезпечення
АдресКиев, ул. Бориса Гмыри, 8-Б, оф.193
Телефон+380 (96) 180-17-77
Факс+380 (44) 573-05-19
Сайтgeoproject.com.ua
Электронная почта
Контактное лицоЯна
Часы работы9,30-17,30

Гірнича компанія «Укргеопроект» є першою в Україні приватною незалежною виробничо-консалтинговою компанією, яка надає послуги в галузі вивчення та використання природних ресурсів, зокрема в галузі оцінки, розвідки родовищ твердих корисних копалин, прісних і мінеральних підземних вод, видобутку корисних копалин, водозабезпечення, інженерної геології. Нашими клієнтами є гірничовидобувні компанії, банки, інвестиційні компанії та фонди. геологорозвідувальні підприємства, державні органи та приватні особи в Україні та за її межами.

ГК «Укргеопроект» представляє послуги:

  • По завданню інвестора виконує розвідкудорозвідкупереоцінку запасів родовищ затвердження їх в Державній комісії по запасах України, інженерно-геологічні вишукування для будівництва, повний комплекс робіт з водозабезпечення приватних будівель, промислових підприємств, населених пунктів якісною питною водою.

  • Визначення доцільності інвестування такого типу проектів, обсягів фінансування, в тому числі кредитного, акціонерного, дольового, оцінка ризиків та можливостей при реалізації проектів.

  • Аналіз або оцінку гірничих проектівродовищ, їх інвестиційної привабливості при здійсненні замовником купівлі-продажу бізнесу, укладанні угод пов’язаних із поглинанням або придбанням компаній та оцінку їх вартості для формування цінової пропозиції.


Наше завдання:

  • Зменшення ризиків Замовника (фінансових, юридичних, геолого-технічних, організаційних, тощо) пов’язаних із реалізацією проектів інвесторів, починаючи з етапу отримання або придбання спеціальних дозволів на користування надрами, або інших прав на родовище, ділянку надр, земельну ділянку і завершуючи етапом розробки родовища, спорудження та експлуатації водозабірних свердловин.

  • Сприяння успіху своїх клієнтів в кожному гірничому або інженерному проекті. Кожний проект неповторний та унікальний за своєю природою і вимагає відповідного індивідуального підходу. Ми готуємо виважені та всеохоплюючі рекомендації і висновки на основі якісно виконаних робіт. Це обов’язкова складова наших послуг, що дає нашим замовникам впевненість, що робота виконана для них заслуговує на довіру.

  • Залишатися відповідальними за свої дії, тим самим зберігаючи довіру своїх клієнтів.
Рейтинг:

Смотрите также:

"УКР ТРАНС ГРУПА", ТОВ
Информация может быть не достоверна
Основным направлением деятельности компании ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРАЇНСЬКА ТРАНСНАЦІОНАЛЬНА ГРУПА" - это обеспечение техническими средствами безопасности.
  • г. Киев, ул. Героев Космоса, д.4, оф. 326
  • +380 (44) 338-78-25
ТОВ "Техелектротрейд"
Информация может быть не достоверна
Компания ТОВ "Техелектротрейд" является официальным партнером и представителем в Украине известных мировых компаний, бренды которых с успехом используются во всем мире. Официальный партнер HAGER.
  • ул. В. Сосюры 6, Киев, 02090, Украина
  • +380 (44) 206-45-80
ТОВ "ГОНГ"
Информация может быть не достоверна
Основным направлением деятельности ТОВ "ГОНГ" является производство емкостей, баков и резервуаров для различных видов промышленности.
  • 04074, г. Киев ул. Волошская, д.62
  • +380 (44) 227-50-96
ТОВ"ЕЛЕКТРОПРО"
Информация может быть не достоверна
ТОВ "ЕЛЕКТРОПРО" является поставщиком широкого спектра производственной электротехники, установочных изделий и кабеленесущих систем.
  • г. Киев, пр. Победы 67, кор. В, оф.381
  • +380 (044) 337-84-46
ТОВ "Бау тек"
Информация может быть не достоверна
ООО"Бау Тек" - реализация скобяных изделий, водопроводного и отопительного оборудования, а также проектирование и монтаж систем отопления, вентиляции, кондиционирования, водоснабжения.
  • г. Киев, ул. Шота Руставели, д.17
  • +380 (044) 379-28-96
×